Meest Gestelde Vragen

Het kan natuurlijk dat u een aantal vragen heeft over onze website. Hieronder vind u de meest gestelde vragen en de antwoorden die daar bij horen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u contact met ons opnemen door het conatact formulier in te vullen. 

Jazeker, een account aanmaken is gratis. En zal ook altijd gratis blijven. 

Nee, het plaatsen van een advertentie kost geen geld. Maar met een gratis account kun je maar 5 advertenties plaatsen. Wil je meer advertenties plaatsen, dan kun je kiezen om een betaald account te nemen.

Ja, u kunt maximaal 5 foto's toevoegen aan uw advertentie. Houd er wel rekening mee dat er op foto's rechten kunnen zitten als die niet van u zelf zijn. 

U kunt uw account niet zelf opzeggen. Wanneer u dit wenst kunt u middels het contact formulier een aanvraag doen tot het verwijderen van uw account. 

Ga naar de pagina "Mijn account" daar kunt u op de link klikken om uw wachtwoord te veranderen.

Om een advertentie te mogen plaatsen op onze website, dient de gebruiker minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Is dit niet het geval dan zullen wij je account direct verwijderen en je ip adres bannen. 

Jazeker, als u naar "Mijn account" en links in het menu mijn advertenties kiest. Ziet u de knop "promoot advertentie" Deze knop brengt u naar een aantal opties en na betaling is uw advertentie direct actief. 

Omdat wij geen bedrijf zijn mogen wij geen Ideal betalingen aanbieden. Daarom kunt u bij ons alleen met paypal betalen om uw advertentie extra te laten opvallen.