Over ons

Dit platform hebben wij speciaal voor jullie gemaakt, met de hoop mensen samen te brengen op één plek. Er zijn genoeg marktplaatsen waar mensen advertenties kunnen aanbieden, maar er zijn nauwelijks platformen voor mensen die op zoek zijn naar een date of op zoek zijn naar een chatmaatje. Hier kan jij een advertentie plaatsen, zodat jij in contact kan komen met anderen en je kan ook reageren op de advertenties van anderen. Om te kunnen adverteren dien jij gratis een account aan te maken. Nadat jij een account hebt aangemaakt kun je 5 advertenties per maand plaatsen. Heb je meer advertenties nodig? Dan hebben wij daar ook een oplossing voor.

Hoe maak je een advertentie?

Account maken

Advertentie plaatsen

Reacties krijgen

Afspraakjes maken

400+
Geplaatste profielen
1321+
Geregistreerde Profielen
2000+
Gecontroleerde Profielen

Gebruikers zeggen over ons?

Met het plaatsen van mijn profiel op deze website. Heb ik veel meer contact met een leuke vrouw dan waneer ik alleen op een datingsite ben ingeschreven. Bedankt daarvoor!

Richard

Ik heb nog nooit zo snel en zo veel reacties gehad. Deze website belooft wat ze zeggen. Ik heb al verschillende dates gehad en blijf zeker nog even door daten. Bedankt dat jullie dit mogelijk maken voor mij!

Mariska

Ik was eerst wat terughouden, je weet immers nooit of het allemaal wel echt is. Maar na een paar dagen begonnen de reacties toch echt binnen te komen. Ik ben hier heel blij mee thnx!

Mike